Need For Speed Shift Türkçe Yama

4 Nisan 2013 Perşembe
Need For Speed Shift
Need For Speed Shift Tr Yama İndir - Türkçe Yama Kurulum - Nfs Shift Türkçe Yama

Yamayı kurmaya başlamadan önce Need for Speed SHIFT oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı Need for Speed SHIFT oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak NFS SHIFT Türkçe yama dil eklentisi 32 bit işletim sistemlerinde "C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT" klasörüne, 64 bit işletim sistemlerinde "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT" klasörüne kurulacaktır. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, Türkçe yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız. 
Not: Her ihtimale karşı "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT" klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer NFS Shift tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır. 


Dosya Şifresi => www.turkceyamasi.blogspot.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tekrardan merhabalar yamayı kurduktan sonra dil seçeneklerinden alt tarafta türkçe olanı seçmek gerekiyor bilginiz olsun

Yorum Gönder

Anonim'i seçerek yorum yapabilirsiniz.

 
 
 
 
Copyright © 2011 Türkçe Yama - Yama İndir - Save Dosyası
Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
Design by | Tükrçe Yama - Save Dosyası İndir |
My Zimbio